Nyheder

30/04-2017
Vanvittigt drama mod Fremad Amager

Hebo

To FC-føringer, tre røde kort og en meget sen udligning. Det var opskriften på dagens kamp mod Fremad Amager. En kamp, der endte 2-2.

En sen udligning af Fremad Amager var skyld i, at FC Fredericia ikke kunne snuppe alle tre point i en hæsblæsende affære med tre røde kort på Monjasa Park.

Der skulle ikke gå mange minutter, før den første chance kom i kampen. Et indlæg fra højre hoppede hen til Anders Kaagh fra Fremad Amager, men den store angriber sparkede lige på Thomas Mikkelsen. Et minut spillet.

12 minutter senere røg et Fredericia-hjørnespark ind i hovedet på en medspiller, men Fremad Amager når lige akkurat at redde bolden på stregen.

Fredericia spillede bedst i de første 45 minutter – dog uden at imponere. Fredericia-forsvaret lukkede som sædvanligt af, og holdene gik indtil pause med stillingen 0-0.

Actionfyldt anden halvelg
Jesper Sørensens mandskab kom klart bedst ud til anden halvleg, og hjemmeholdet var også de første til at score.

Christian Sørensen dukkede op ved bagerste stolpe efter et hjørnespark, og han bragte sikkert værterne i front efter 66 minutters spil. 1-0.

Fem minutter senere har FC Fredericia igen et hjørnespark. Bolden havde retning mod Morten Beck, der blev revet og skubbet. Den hvide kugle ramte armen på den store angriber. Dommeren takserede det til et gult kort, og da Morten Beck allerede havde fået et af slagsen i første halvleg, hev manden i den panggrønne trøje det røde kort op. 71 minutter spillet.

Fredericia lod sig dog ikke gå på af det røde kort, og det var faktisk svært at se, at de var en mand i undertal. Holdet viste stor moral og spillede sig til en god mulighed, da bolden trillede tilbage til Mathias Hebo, der stod på kanten af feltet. Men den teknisk stærke spiller fik ikke ordentlig træf på kuglen.

De rødklædte spillere fortsatte med at angribe. Frans Putros driblede sig flot ind i feltet og røg i jorden. Dommeren stak med det samme hånden i brystlommen for at finde det gule kort frem. Kortet var tilegnet Frans, der i forvejen havde et af slagsen. Nu var der kun ni Fredericia-spillere tilbage på banen.

Selvom Jesper Sørensens tropper kun var to mand i undertal, gav de ikke rigtig nogle store chancer væk. Men i det 86′ minut fik Fremad Amager et hjørnespark. Bolden blev sendt ind mod det lille felt, hvor Finnur Justinussen headede bolden i mål.

Det tog dog ikke modet fra Fredericia-spillerne. Niels Letort driblede – på sin uvante position som back – igennem på højre siden og sendte bolden ind i feltet.

Bolden ramte armen på Tobias Ndungo, og dommeren pegede på pletten. Igen måtte dommeren tage det røde kort i brug, da Fremad Amagers forsvarsspiller havde modtaget et kort i første halvleg. 10 mod ni og straffespark til Fredericia.

Mathias Hebo placerede bolden på pletten. Alexander Horsebøg i Fremad Amager-målet hoppede til sin venstre side, og sparkede kynisk bolden i den modsatte side. 2-1 til Fredericia og kun tillægstiden manglede.

I de døende minutter skete så det, der ikke måtte ske. Rune Friis fra Fremad Amager kom først på en bold ved bagerste stolpe og udlignede for gæsterne.

Kampen endte 2-2.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA