Nyheder

01/01-1970
Vellykket Anders Agger-arrangement

Anders Agger

Anders Agger hold torsdag aften sit længe ventede foredrag for FC Fredericia og klubbens samarbejdspartnere.

DR-journalisten og tv-dokumentaristen Anders Agger gæstede torsdag aften t.hansen.dk-loungen på Monjasa Park, hvor han holdt foredrag om sine mange spændende udsendelser, hvori han giver seerne et indblik i for de fleste ukendte verdener. Godt 130 mødte frem til en dejlig aften, hvor der blev grinet og lyttet til Anders Aggers ord, som hurtigt fangede forsamlingen. DSC05007

Foredraget blev arrangeret for klubbens mange samarbejdspartnere, men derudover vandt fire heldige personer billetter til aftenen efter at have deltaget i en konkurrence på FC Fredericias Facebook-profil. To af dem var Michael og Charlotte Lassen fra Fredericia. De har set mange af Aggers udsendelser i fjernsynet, og ifølge dem var det et skønt arrangement.

DSC05022– Vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente, men det var virkelig fantastisk. Vi kan godt lide at se hans programmer, og vi følte hos hurtigt inddraget, fordi vi kunne genkende de programmer, han snakkede om. Det var meget spændende, sagde det glade ægtepar kort efter Anders Aggers foredrag sluttede.

Udover at fortælle om sine møder med alt fra Sømanden på et hospice til Thomas Helmig viste Agger også videoklip fra udsendelserne og afslørede sin store kærlighed til fodboldsporten. Alt i alt var det et dejligt arrangement, og vi takker alle der var med til at gøre aftenen god.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA