Nyheder

25/07-2014
Vi er ikke nogens lillebror

Søren Løvel Jensen glæder sig til sæsonstart og til at vise, at FC Fredericia kan gøre sig i toppen af NordicBet Ligaen.

– På dagen kan vi slå alle. Vi har en god organisation, dygtige angribere og et fantastisk sammenhold, og det vil vi komme rigtigt langt på. Vi skal turde at gøre op med Janteloven og træde ud af opfattelsen af, at FC Fredericia er lillebror til de andre hold i Østdanmark, siger den rutinerede forsvarsspiller, der i opstarten har dannet makkerpar med Marc Pedersen i Jacob Thychosens fravær.
– Jeg synes, der har været fremgang på alle vores træningspas, og vi bliver bedre sammenspillet dag for dag. Vi har lavet gode resultater, men det vigtigste er, at vi har spillet godt og stået godt defensivt, så skal det offensive nok blive bedre og bedre, når vi lærer hinanden bedre at kende, siger Søren Jensen.

Mandag aften tager FC Fredericia så endelig hul på sæsonen 2014/2015 med en udebanekamp mod Vendsyssel FF.
– Jeg har aldrig spillet en let kamp i Hjørring, og nu hvor de har fået en meget rutineret, taktisk dygtig træner, som jeg kender godt, da det jo er min tidligere træner, så ved jeg, at deres organisation er god, og de bliver svære at lukke op, siger Søren Jensen, men han er nu fortrøstningsfuld alligevel.
– Jeg tror, at vi med kreativitet og tempo kan flytte dem og få lirket op i deres defensiv, mens vi samtidig selv skal stå kompakt. Det er meget sjældent, at der bliver spillet målrige opgør deroppe, så jeg tror i bedste fodboldkliche-stil, at det første mål bliver afgørende, forklarer han.
Blandt Vendsyssels spillere er den tidligere FC Fredericia-spiller Jesper Blicher, som er en af Søren Jensens gode venner udenfor banen. Der er allerede lagt op til et opgør mellem de to venner, selv om Jesper Blicher henviser til, at Søren Jensen kun havde scoret to mål i opstarten, fordi det var mod Varde.
– Vendsyssel er vel kun marginalt bedre end Varde, så mon ikke, jeg kan lave en enkelt, griner Søren Jensen af Jesper Blichers kommentar og sender et kammeratligt drilleri den anden vej.
– De skal i hvert fald ikke sætte Blicher til at dække mig op på hjørne, for han har ikke lært at heade endnu, smiler han.

Kampen spilles mandag den 27. juli kl. 19.00 i Hjørring.

Husk du allerede nu kan købe sæsonkort til alle FC Fredericias hjemmekampe på Monjasa Park i Sportmaster i Gothersgade for 800,- kr.

JMT@FCFredericia.dk


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA