Nyheder

02/08-2014
Vi skal finde spændingsniveauet

Når lokalopgøret mellem FC Fredericia og Vejle Boldklub søndag kl. 15.00 fløjtes op, bliver det ifølge cheftræner Nicolai Wael med revanchelyst i baghovedet.
– Udover vi vil have vasket pletten fra nederlaget af os, så har vi en statistik, vi skal have brudt mod VB. Ud af de sidste fem kampe, FC Fredericia har spillet på Monjasa Park mod VB, er to tabt og tre spillet uafgjort, og den statistik skal vi have forbedret, siger cheftræner Nicolai Wael, der fortæller, at holdet er utroligt opsatte før søndagens kamp.
– I morgen skal jeg ikke ind og sætte dem op før kampen, for det her er en kamp, som alle vil vinde. Jeg skal nærmere forsøge at hjælpe dem med at finde det rigtige spændingsniveau, så alle rammer dagen.

Cheftræneren har stor respekt for modstanderen, der kommer med nogle individualister, der kan gøre ondt på FC Fredericia, men han mener også, at det gør sig gældende den anden vej rundt.
– De har mange individualister, som vi skal lukke ned for. Eksempelvis Sivebæk, Dennis og Albers, men det har vi også, så begge hold vil være på mærkerne hele kampen. Det bliver tæt og intenst. Det er fodbold, når det er bedst, smiler Nicolai Wael.

Truppen:
Marc Pedersen
Mikkel Knudstrup
Jakob Eriksen
Steven Somers
Christopher Geertsen
Lasse Kronborg
Anders Hostrup
Mikael Rynell
Tobias Perch Nielsen
Jeppe Hansen
Thomas Mikkelsen
Anders Qvick
Christian Ege Nielsen
Nikolaj Hagelskjær
Sebastian Billund
Andreas Moos
Jakob Køhler Hansen
Johan Knudsen

JMT@FCFredericia.dk

 


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA