Nyheder

04/03-2017
Vi sparker året i gang søndag

fcf-vb-28

FC Fredericia har tordnet det ene mål efter det andet ind i deres testkampe, og Jesper Sørensens mandskab er i den grad klar til kampen mod Næstved på søndag klokken 13:45.

Det er ingen hemmelighed, at FC Fredericia i efteråret ikke scorede særlig mange mål, men det har holdet nu fået lavet om på.

14 mål i syv kampe er det blevet til for FC Fredericia, og det bringer et smil frem på cheftræner Jesper Sørensens læber.

– Jeg er glad for det jeg har set offensivt, det må jeg sige. Generelt har vi været dygtige til at skabe chancer i opstarten – og score på dem, siger Jesper Sørensen.

Der er kommet fem nye spillere til siden den seneste turneringskamp mod Nykøbing FC, og de nye forstærkninger har i den grad vist deres værd i kampene. Ifølge cheftræneren går vi derfor en lovende fremtid i møde.

– Jeg er meget tilfreds med dem vi har fået ind – også selvom det har taget lidt tid. Det er klart en forstærket trup, vi går ind i foråret med. Vi har vist en masse lovende takter her i opstarten, lyder det fra Jesper Sørensen.

Men selvom FC Fredericia har scoret mange mål og leveret nogle fine præstationer, så er det ikke ensbetydende med, at Næstved bliver kørt over.

– Jeg tror, det bliver svært mod Næstved – også når jeg ser på vejrudsigten. Der bliver lovet lidt ustadigt vejr, fortæller Jesper Sørensen og fortsætter.

– Det bliver en intens kamp med to hold, der har fokus på resultatet. Det bliver nok en kamp, hvor der vil være præget af en krigsstemning inde på banen. Men det bliver under alle omstændigheder en spændende affære. Og det er bestemt en kamp, som vi glæder os til at spille.

Man skal dog ikke være i tvivl om, at det er et FC Fredericia-mandskab, der vil vise, at de hører til længere oppe i tabellen.

– Det bliver et Fredericia-hold, der er inspireret af at ville gå ud og vise, at de er dygtige. Jeg håber, at vi kan bringe intensiteten fra træningskampene med over i turneringen, siger Jesper Sørensen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA