Nyheder

23/04-2017
Vildt comeback mod Nykøbing

Morten BeckFoto: Joan Barløse

Jesper Sørensens mandskab kom bagud med 2-0 efter en times spil, men holdet viste stor vilje, da de vendte det truende nederlag til en uafgjort på to mål af Morten Beck.

Da det brændte aller mest på i kampen mod Nykøbing trådte FC Fredericia i karakter og snuppede et enkelt point med hjem til Jylland.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og var også de første til at sende en kvalificeret afslutning afsted. Men Thomas Mikkelsen viste som altid klassen mellem stolperne, da en fingerspidsredning forhindrede Nykøbing i at komme foran.

Herefter lukkede FC-forsvaret fuldstændig af i første halvleg, og selvom Oliver Feldballe sendte et flot hovedstød mod mål, var cifrene stadig 0-0, da spillerne gik ind til pause.

Igen var det Nykøbing, der kom bedste ud. Fire minutter inde i anden halvlege bragte Joachim Wagner hjemmeholdet i front. 1-0.

FC forsøgte efterfølgende med nogle langskud, men hverken Frans Putros eller Andreas Oggesen formåede at score i de situationer.

Næsten en time inde i kampen bliver Joachim Wagner dobbelt målscorer, da han sendte bolden i nettet efter et aflæg.

FC nægtede dog at lægge sig ned. En tværpasning endte hos Morten Beck, hvis afslutning akkurat pressede sig ind over målstregen, inden Nykøbing-målmanden fik bolden væk. 2-1.

Pressede på hjemmeholdet blev kun tungere og tungere efter FC’s reducering. I det 83. minut forsøgte Mathias Hebo at komme igennem på kanten af feltet. Hebo missede dog sin dribling, men Morten Beck var hurtigst på returen, og den brandvarme angriber scorede sit fjerde mål i de seneste tre kampe. 2-2.

Der blev ikke scoret ydereligere, og FC kan vende tilbage til Fredericia med et point i bagagen og et flot comeback.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA