Nyheder

05/07-2014
Vildt vejr og sejr i Flensburg

Første træningskamp blev i dag spillet mod ETSV Weiche Flensburg fra Regionalliga Nord. Det blev en kamp hvor vejret spillede med, men endte med en 1-0 sejr til FC Fredericia.

Lyn og torden, hurtig scoring og ekstrem varme var nogle af nøgleordene i dagens træningskamp mod ETSV Weiche Flensburg, som til dagligt spiller i det, der svarer til den fjerde bedste række i Tyskland.

Allerede efter tre minutter viste sidste sæsons topscorer, Thomas Mikkelsen, at han heldigvis stadig ved hvor målet står. Han bragte FCF på 1-0 efter et godt indlæg fra nyerhvervelsen Tobias Perch. Den næste halve times tid af halvlegen stod der Fredericia på det meste, men det blev desværre ikke til flere scoringer, selvom det flere gange var tæt på.

Det sidste kvarter af første halvleg skiftede vejret, og det blev rigtig varmt. Det gik ud over spillet, og tempoet faldt en del.

Da spillerne kom ud til anden halvleg vendte vejret så endnu en gang. Ekstrem varme blev afløst af lyn og regn i en sådan grad, at dommeren ikke fandt det ansvarligt at fortsætte, og spillerne blev sendt i omklædningsrummet.

Efter ti minutter blev det tørvejr, og spillet blev genoptaget. Det varede dog ikke længe før himmel og hav igen stod i et, og regnen piskede ned over banen. Det noget ustadige vejr i anden halvleg havde ifølge cheftræner, Nicolai Wael, en stor påvirkning på kampen.

– Det blev noget rodet noget på grund af det ekstreme vejr. Vi kommer til flere chancer i anden halvleg som vi burde have scoret på, men vi er tidligt i forberedelserne og har en del nye folk vi skal have spillet ind på holdet, så alt i alt så var det en fin træningskamp, hvor vi fik nogle minutter i benene, og det er det vigtigste, siger han.

Næste træningskamp er på Lørdag i Vejle, hvor FCF deltager i en mini-turnering mod VB og et U/23 hold fra Hamburg.

 

Kampfakta

0-1 Thomas MIkkelsen  3′

 

Startopstilling

Jakob Køhler

Nikolaj Hagelskjær

Christian Ege (45′ Somers)

Marc Pedersen

Søren Jensen (Jonas Jensen 72′)

Martin Mikkelsen (Rynell 60′ (Mathias Foged 75′))

Mikael Rynell (Jakob Eriksen 45′)

Lasse Kronborg (Ege 51′)

Tobias Perch

Jeppe Hansen (Geertsen 45′)

Thomas Mikkelsen (Sebastian Billund 70)

Bænken

Johan Knudsen

Steven Somers

Jonas Jensen U/19

Mathias Foged U/19

Christopher Geertsen

Sebastian Billund

 

RD@fcfredericia.dk


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA