Nyheder

09/08-2014
Wael: Vi må have tålmodighed

Imorgen spiller FC Fredericia mod AB på Gladsaxe Stadion, hvor sæsonens første sejr kan komme i hus.

Et nederlag og en uafgjort er det blevet til i sæsonens to første kampe. Så mangler der bare en sejr for at have været hele vejen rundt, og den kommer forhåbentlig imorgen, når drengene drager til Gladsaxe Stadion.

Ifølge cheftræneren bliver det ikke en kamp som de to tidligere.

– AB er et teknisk dygtigt hold, som har stor tiltro til egne evner, og de ser derfor ikke så meget på, hvem modstanderen er. I modsætning til kampene mod Vendsyssel og Vejle bliver det ikke så fysisk en kamp, men en kamp hvor vi skal være tålmodige, for vi kommer nok ikke til at have bolden så meget som i de to tidligere, siger Nicolai Wael.

I går valgte klubben at sælge sidste sæsons topscorer, Thomas Mikkelsen, til OB. Et tab for klubben, men cheftræneren har stor tiltro til sine andre offensive spillere, og tror på, at målene nok skal komme trods Thomas Mikkelsens exit.

– Når man er en klub i første division, så er der en meget stor faktor der hedder økonomi. Vi ville hellere end gerne have beholdt Thomas Mikkelsen, for han er en fantastisk spiller, men vi fik et tilbud, og det kunne vi ikke sige nej til. Sådan er fodbold, og det er man nødt til at forholde sig til. Men vi har også fået nye spillere ind, og jeg har fuld tiltro til Anders Hostrup, Marco Hansen og Jeppe Hansen og deres evner, og er sikker på, at de nok skal løfte den offensive opgave.

Med mange afgange og mange ankomster i spillertruppen er det et “nyt” hold, og Nicolai Wael håber derfor, at man vil ty til tålmodighed med de nye spillere.

– Med så mange nye spillere, så er det vigtigt at have fokus på udvikling og præstationer. Vi skal vinde kampe, men spillerne skal lære hinanden at kende på banen, og det tager tid. Vi arbejder hårdt til træning, og det går fremad hver dag, men vi må også have tålmodighed med vore “nye” hold. Så skal pointene også nok komme, det er jeg sikker på, slutter han.

Kampen spilles kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion, og der er mulighed for, at lejesvenden Sebastien Ibeagha kan få debut.

Truppen:

Mikael Rynell, Jakob Eriksen, Anders Hostrup, Mikkel Knudstrup, Steven Somers, Andreas Moos, Tobias Perch, Christian Ege, Lasse Kronborg, Christopher Geertsen, Sebastien Ibeagha, Nikolaj Hagelskjær, Jeppe Hansen, Anders Qvick, Sebastian Billund, Marc Pedersen, Jakob Køhler, Johan Knudsen.

RD@fcfredericia


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA