Presse

Presseforhold

FC Fredericia glæder sig til at byde jer velkommen på Monjasa Park til en spændende sæson i landets næstbedste række.

For at sikre de bedst mulige forhold for alle medier, vil vi bede jer akkreditere jer via en mail til presse@fcfredericia.dk, inden kl. 12 dagen før kampen spilles. På kampdagen kan du ved henvendelse i billetvognen foran hovedindgangen til Monjasa Park få udleveret adgangsbillet, samt info om dagens kamp. Er du fotograf, bedes du skrive det i mailen, så vil du få udleveret en pressevest, som du kan aflevere i mixedzone efter kampen.

Billedet under menupunktet ‘Presseoversigt’ viser de zoner, der vil være nødvendige ved kampe med TV-dækning, mens vi til kampe uden TV kun kører med mixedzone, som der er adgang til via lågen lige bag hjemmeholdets spillerbænk.

Lågen vil blive åbnet af en kontrollør umiddelbart efter, at spillerne har forladt banen. Kommunikationsansvarlig André Majlund Jensen vil være til stede i mixedzone og modtage ønsker fra medierne om de spillere/trænere, de ønsker at interviewe. Du kan også sende en sms til 29 21 43 33, før kampen fløjtes af med dit navn, medie og hvilken spiller, du ønsker.

De nye retningslinjer giver os mulighed for at yde den bedst mulige service, så alle medier hurtigt får afviklet interview med den/de spillere, de ønsker, og vi sikrer en ensartet behandling af alle medier.

Har du spørgsmål bedes du kontakte vores presseansvarlige André Majlund Jensen enten via mail på presse@fcfredericia.dk eller på tlf. 29 21 43 33.

Hent presseoversigt i menuen til venstre.