Vi tog fat i Christian Ege efter dagens træning til en snak om kampen mod Lyngby på søndag samt et helt specielt jubilæum.

Kampen mod Lyngby på søndag bliver Christian Eges kamp nummer 200 for klubben, og den ideelle jubilæumskamp indeholder selvfølgelig en sejr.

”Først og fremmest ville det ideelle være at revancher for i søndags med en god kamp. Vi skal prøve at spille op til vores normale styrke igen, og finde tilbage til vores fundament, og så ville det ikke være dårligt, hvis det bragte en sejr med sig.”

Med snart 200 kampe på CV´et har Christian Ege oplevet lidt af hvert. Men de fede pokalkampe og denne sæsons gode præstationer er blandt de bedre oplevelser:

”Vi har spillet nogle sindssyge fede pokalkampe gennem tiden. Jeg synes også vi har leveret nogle rigtig gode præstationer i denne sæson. Men det er selvfølgelig stort at runde 200 kampe. Jeg er utrolig glad for at være her, og jeg elsker den her klub, menneskerne der arbejder her samt de relationer jeg har bygget op gennem tiden med tidligere spillere og nuværende.”

For at Christian Ege og drengene hiver en sejr med hjem fra Lyngby på søndag,  er det blandt andet afgørende, at vi er hævntørstige efter i søndags:

”Vi skal være hævntørstige og vise at kampen i søndags var en enlig svale. Så skal vi som sagt finde tilbage til vores fundament og spil, og tænke på de gode kampe vi har spillet i sæsonen. Kan vi det, er det også nok til at slå Lyngby,” afsluttede Christian Ege.

Kampstart er på søndag kl. 13.45.