Inde i det første minut så vi første forsøg fra Sakari Tukiainen, men Nybo reddede.

Tre minutter inde i opgøret forsøgte Glenn Rask sig, men Nybo reddede igen.

7 minutter inde i opgøret blev Fredericia farlige, da Nikoalj Ritter satte en mand på venstresiden og smed den ind i panden på Chuma Anene, men Mathias Rosenørn nappede forsøget.

Efter 10 minutter kastede Christian Sørensen et langt indkast ind i feltet, her stod Mathias ”Malte” Johannsen helt fri, og han sparkede Fredericia foran med 0-1.

En generelt meget underholdende start på kampen.

En halv time inde i opgøret kom Ritter med et løb til baglinjen og smækkede den i feltet, hvor Niels Letort sparkede på kassen første gang, men bolden blev blokeret af en Thisted spiller.

Efter scoringen virkede det til at Fredericia var i god kontrol i resten af første halvleg. Thisted virkede til at have det svært med Fredericias pres i generobringspillet. Og to minutter inde i dommernes tillægstid brød Niels Letort bolden på midten, tog et løb til baglinjen, og fandt Dennis Høegh inde i feltet, der koldt og kynisk gjorde det til 0-2 lige inden pausen.

Anden halvleg startede ligesom første. Thisted med et frispark der gav en chance til Sakari Tukiainen med hovedet, men Nybo reddede igen.

Efter 60 minutter foretog FC Fredericia deres første udskiftning. Ud gik Chuma Anene, og ind kom Sebastian Buch

Efter at Thisted havde lagt pres på, fik FC Fredericia et frispark efter 74 minutter. Det blev først afvist af Thisted forsvaret, men Victor Torp erobrede bolden tilbage og sendte en pasning til Manjrekar James, der var blevet oppe efter frisparket. Han sparkede til den udefra feltet og tordnede Fredericia på 0-3.

80 minutter inde i opgøret foretog Fredericia deres anden udskiftning. Ud gik Victor Torp, og ind kom Michael Baidoo

Efter 84 minutter foretog Fredericia deres sidste udskiftning. Christian Sørensen gik ud, og Mathias Jakobsen kom ind

Der skete ikke yderligere i opgøret, og dermed sejrede FC Fredericia med 0-3 ude over Thisted FC.

Næste kamp er d. 21. oktober, når drengene tager til Nykøbing. Kampstart: 13:45.