De første 20 minutter forløb meget lige, og holdene skulle lige se hinanden an.

Men efter 25 minutter opstod der lidt tumult og kaos i FC Fredericias felt, og bolden endte så ved Liam Jordan, der sparkede den forbi Alexander Nybo i målet til 1-0.

Efter 28 minutter satte Anders Holvad en mand inde i Køges felt, hvor Dennis Høegh var tæt på at kunne prikke bolden i nettet, men han nåede ikke helt frem til den.

Efter 39 minutter opstod der så en kæmpe chance til HB Køge. En flad bold lige inde foran mål endte ved Jakob Johansson, der på en eller anden måde fik prikket bolden forbi stolpen.

Der skete ikke yderligere i første halvleg, og derfor kunne holdene gå til pause ved stillingen 1-0.

54 minutter inde i opgøret forsøgte HB Køge sig fra distancen, men Nybo reddede.

56 minutter inde i opgøret fik HB Køge så et hjørnespark. Det blev spillet kort, hvorefter der kom en høj bold i bagområdet og så et hovestød på tværs, hvor Jakob Johansson kunne heade bolden ind tæt under målet. 2-0.

58 minutter inde i opgøret fik FC Fredericia så scoret. Andreas Oggesen modtog bolden inde i feltet, og han følte den over i det lange hjørne til 2-1.

61 minutter inde fik Martin Koch Helsted så en pasning i dybden alene med Alexnder Nybo, men Nybo reddede flot i målet.

Efter 63 minutter foretog FCF så deres første udskiftning. Ud gik Niels Letort, og ind kom Sebastian Buch.

74 minutter inde i opgøret modtog Sebastian Buch så en bold i dybden fra Andreas Oggesen, og tog den med rundt om målmanden, der nedlagde Buch, men der blev ikke dømt straffe.

Et minut senere scorede HB Køge så til 3-1, da Liam Jordan sparkede den op i det lange hjørne fra distancen uden chance for Nybo i målet.

77 minutter inde i opgøret foretog FCF så deres anden udskiftning. Ud gik Andreas Oggesen, og ind kom Michael Baidoo.

78 minutter inde i opgøret tabte Henrik Madsen så bolden i en farlig position, og Sebastian Buch opsnappede det hurtigt, og han fik scoret til 3-2.

Efter 85 minutter foretog FCF så deres sidste udskiftning. Ud gik Dennis Høegh, og ind kom Chuma Anene.

4 minutter inde i overtiden kom Erik Nissen til et hovedstød, men desværre lige på målmanden.

I sidste sekund kom der et indlæg fra Nikolaj Ritter der endte i panden på Mads Eriksen, der headede den over i det lange hjørne til 3-3.

Der skete ikke yderligere i kampen, og derfor endte opgøret 3-3.

FC Fredericia spiller deres næste kamp d. 10. marts på hjemmebane mod FC Helsingør.