Vi tog fat i Alexander Nybo efter 1-0 sejren over FC Helsingør til en snak om kampen.

Der blev arbejdet for sejren på Monjasa Park i dagens opgør, men Nybo mener også, at FC Fredericia styrede kampen:

”Der blev da arbejdet for det i dag, men jeg synes også at vi dominerer kampen rigtig godt. Vi tilpasser os hurtigt de forhold der er, og den måde Helsingør kommer til kampen på. Vi var rigtig gode til at skabe overtal på siderne. Vi fik rigtig mange hjørnespark og indkast, som vi kunne blive farlige på, hvor den bare mangler at blive sparket ind over stregen, men knivskarpt af Høegh. Derudover er vi stabile i vores forsvarsspil, og det hele kørte bare i dag.”

Efter kampen roste Jonas Dal den defensive organisation rigtig meget, Alexander Nybo syntes også det fungerede rigtig godt i dagens opgør:

”Det handler om, at man skal respektere modstanderen til en vis grad, og at man accepterer forholdene. Restforsvaret var lige i skabet, og giver dem ikke en stor chance på noget tidspunkt. Det eneste de kan blive farlige på i dag, er som jeg ser det, tilfældigheder. Så ros til hele holdet for det defensive arbejde.”

Målmanden holder selv nullet i dag, og det betyder selvfølgelig noget for ham:

”Det er rigtig dejligt at holde nullet. Sådan en dag hvor man ikke har så meget at lave, og man vinder 1-0, det kunne jeg godt gøre 33 gange i en sæson, men sådan er det desværre ikke. Men sindssygt dejligt at vinde den første hjemmekamp i foråret, og nu skal vi bare bygge videre på det i de næste kampe,” afsluttede Alexander Nybo.

Næste kamp for drengene er søndag d. 17. marts på udebane mod Silkeborg IF.