Vi tog fat i Jonas Dal efter 1-0 nederlaget til Middelfart til en snak om opgøret og kampen på mandag mod OB.

Efter opgøret havde Jonas Dal en fornemmelse af, at det ikke var alting der spillede som det skulle:

”Når vi spiller en kamp, hvor vi er så meget på bolden, der har vi haft lidt vores akilleshæl med, at så scorer de af og til i den anden ende, og det er ikke tilladeligt. Vi vidste godt at Søren er dygtig til at løbe dybt for Middelfart, og han ikke må få lov at løbe ned bagved, men det er en uopmærksomhed der gør, at de kommer på 1-0. De er selvfølgelig også dygtige, men også lidt heldige med at holde nullet. I dag får vi ikke scoret og så taber man en fodboldkamp, hvis man bare et enkelt splitsekund er uopmærksom, og det var vi i situationen omkring målet, men det er en god læredom at få med herfra.”

Jonas Dal mener dog, at der er mange gode ting at tage med fra kampen, og i forhold til sejrene på træningslejren er det kun det, at holdet ikke får scoret, der er forskellen.

”Vi har bolden helt vildt meget, og flytter den hurtigt rundt samt skifter fra den ene side til den anden. Det synes jeg fungerede helt fantastisk godt. Så der er egentlig ikke så meget, der ikke fungerede, det er bare resultatet, der ikke er godt nok i dag.”

FC Fredericia har haft mange spillere ude med lidt små skavanker i opstarten og den sidste træningskamp mod OB mandag d. 18. februar skal bruges på, at få de spillere der har haft småskader lidt mere i gang, og så skal de spillere der skal bruges mod HB Køge d. 3. marts spille.

”Vi har været lidt forfulgt af småskader, så mange af spillerne er ikke helt klar, da de kun kan spille en halvleg eller en time. Derfor vil vi godt spille en kamp, hvor vi kan spille med det hold, vi tænker skal spille den første kamp. Men vi har stadig nogle af de her efterslæb, så nogle af dem der ikke har spillet så meget, får også lov at spille. Først og fremmest vil vi dog godt stille et hold, der nogenlunde ligner det hold, vi har i tankerne til kampen mod HB Køge.” afsluttede Jonas Dal.