Vi tog fat i Jonas Dal efter 3-3 kampen mod HB Køge, hvor Mads Eriksen scorede i sidste sekund.

Jonas Dal var da også glad for at se hovedstødet gå i netmaskerne:

”Der var ekstase. Der var vi glade, og det var alle de medrejsende fans også. Det er sådan en scoring man virkelig håber på, og det er sådan en scoring, der kan give et fantastisk rygstød til de kommende kampe, fordi det viser, at hvis man bliver ved med at tro på det, så kan det lykkes.”

Jonas Dal havde før kampen fortalt, at han selvfølgelig gik efter en sejr i dagens opgør, men som kampen forløb sig, er han fint tilfreds med resultatet:

”De kommer foran med en og så med to, men vi kommer tilbage i sidste sekund, så vi skal være tilfredse. Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med, at de får lov at score på os. Ved det første mål får de endda lov at spille igennem vores hold, og det er jeg meget utilfreds med. 2-0 er efter et hjørnespark, og det skal vi være bedre til at forsvare. Ved 3-0 sparker de langt udefra, og den sejler så over i det lange hjørne, og der skal der være et større pres på boldholderen. Så vi ved godt, hvad vi skal gøre ved de tre mål. Positivt set, så viser vi stor moral og god mentalitet, da vi kommer tilbage hele tiden og bliver ved med at kæmpe og arbejde hårdt. Ud over de mål vi scorer, har vi også andre gode situationer. Inden vi kom herover, ville vi være lidt utilfredse med uafgjort, men som kampen udvikler sig, så er 3-3 rigtig fint.”

Jonas Dal mener også, at der skal noget helt bestemt til på et hold, for at komme tilbage efter at have været bagud med to, to gange:

”Det kræver at spillerne tror på hinanden og bakker op om hinanden, og at de tror på det her projekt. Vi lægger et kæmpe trykt de sidste fem minutter, hvor vi forsøger at få den rigtige vinkel på. Ritter lægger den fint ind i bagområdet, og så header Mads den fint ind. Det vidner om, at det er en flok spillere der tror på sig selv og hinanden, ellers så havde man givet op ved 3-1. Men det her giver os forhåbentlig et så stort moralsk rygstød, at vi næste gang ikke skal bagud for at få scoret,” afsluttede Jonas Dal.

Næste kamp for FC Fredericia er søndag d. 10. marts, når drengene tager imod FC Helsingør hjemme på Monjasa Park kl. 13:45.