Inden aftenens opgør mod Viborg FF tog vi en snak med cheftræner, Jonas Dal Andersen.

Jonas Dal mener, at ligesom alle andre kampe er kampen mod Viborg FF, en der skal vindes:

”Hver gang vi spiller en kamp, så skal vi vinde. Men i det her tilfælde skal vi også vinde fordi, at vi har den her tredjeplads, vi stadig kan spille om. Jeg tror der er for langt op til første- og andenpladsen. Vi ligger og kæmper med to-tre andre hold om den tredjeplads, så selvfølgelig er det en kæmp der skal vindes.”

Jonas Dal mener, at Viborg kommer med rigtig meget kvalitet som hold:

”Viborg er et rigtig dygtigt hold med mange individualister, og så har de nogle spillere, der kan gøre det svært for os med deres fysik. De har også nogle rigtig dygtige boldspillere. Så alt i alt har de en rigtig bred trup, og nogle spændende navne. Der vi skal se, om vi kan gøre lidt ondt på dem, det er, når vi har bolden. Så skal vi være dygtige til at skabe noget virvar i deres forsvar. Som jeg ser det, så er Viborg bedst, når de har bolden, så det skal vi selvfølgelig undgå, at de har, og så skal vi have overtaget i kampen.”

Jonas Dal mener, at der er mange spillere der skal lukkes ned for i aften:

”De har et arsenal af dygtige spillere oppe foran, og de kan alle sammen byde ind med noget til sådan en kamp, når de får den mindste mulighed. Så der er ikke én bestemt vi holder øje med, for så kan det være, at vi ikke får lukket af andre steder på banen.”

Ligesom kampene mod Silkeborg IF, har kampene mod Viborg FF været enormt tætte i denne sæson, og det er fordi, at de to hold er stort set lige gode, mener Jonas Dal:

”Alle opgør i denne liga er første og fremmest tætte. Men vi spiller rigtig tæt med Viborg, og det er fordi, at vi er stort set lige gode. Så spørgsmålet er, hvem af de to hold der får lidt modvind på cykelstien, den dag vi møder dem, og det håber vi selvfølgelig er os, og vi vil opsøge den modvind, så meget vi nu kan.”

Cheftræneren tror på en sejr i aften:

”Jeg tror, at vi vinder 1-0, eller måske vinder vi 2-0,” afsluttede Jonas Dal.

Kampen spilles i aften kl. 18:00 på Energi Viborg Arena.