Efter sejren på 2-1 mod Vitosha tog vi fat i Jonas Dal for at høre om hans syn på kampen og træningslejren i det hele taget.

Jonas Dal var godt tilfreds med spillet mod holdet fra den bedste bulgarske række:

”Der var en hel del godt fodboldspil specielt i anden halvleg. Det første kvarter presser de os godt, men vi er dygtige i vores defensiv, og vores udgang sad fuldstændig som den skulle. Det er selvfølgelig ærgerligt at dommeren vælger at smide Sonni Nattestad ud, da vi godt ville have set ham lidt mere. Men at vi slår et hold fra den bedste bulgarske række, er et godt step på vejen.”

Efter ni dage på træningslejr har Jons Dal også fået nogle svar på truppen:

”Vi har kunne se, at vi har en rigtig dygtig trup med masser af folk der også er klar til at steppe ind, og dermed ikke behøver at begræde ret meget, at vi kun har fået en enkelt ny ind. Så har vi været dygtige til at bygge op i den ene side for så at lave et gennembrud i den anden. Da det har været en lang og udmattende træningslejr, var der også nogle der sad udenfor i dagens kamp, men så fik vi set andre. Niels Letort f.eks. spiller fra start i dag, og han spiller en forrygende kamp, så det er et godt eksempel på, at vi har en bred trup.

Inden træningslejren udtalte Jonas Dal, at det taktiske gerne skulle sidde i skabet efter turen, og han mener da også, at det er rigtig godt på vej:

”Det er jo det, man kalder en ongoing proces, men det ser meget godt ud indtil nu. Det vi ser både defensivt og offensivt i dag, spiller egentlig rimeligt fint. Men timing og relationerne på banen bliver altid bedre jo flere kampe, man spiller. Vi har fået et godt udbytte af tiden hernede,” afsluttede Jonas Dal.

Når drengene vender hjem til Danmark, venter der to træningskampe mod Middelfart og OB.