Inden opgøret mod Lyngby BK i morgen på Monjasa Park fik vi en snak med Jonas Dal om kampen.

Jonas Dal mener, at Lyngby BK har stået godt til os indtil videre, men han slår samtidigt fast, at Lyngby er et rigtig godt hold, og at det bliver en svær kamp i morgen:

”Indtil videre må man sige, at det er et hold, der hat stået godt til os. Men Lyngby er et vanvittigt stærkt mandskab. Lyngby er også et hold der gerne vil sætte en fodboldkamp, det vil sige, at de også gerne vil komme lidt frem på banen, og det har vi også lukreret på et par gange i kampene mod dem. Jeg husker bl.a. et mål, hvor Dennis Høegh scorer over i Lyngby, hvor vi også får slået en kontra, og det er sjældent vi laver kontramål, men det har vi haft held med mod Lyngby, så det kunne være en måde at komme til vores scoringer. Lyngby er et vanvittig dygtigt fodboldhold, og også et lidt undervurderet hold, fordi de har ikke fået helt så meget bid i banen, som de måske har kvalitet til. Så vi skal virkelig være klar i den kamp.”

Lyngby Bk har udover en snitter til Viborg på 1-4 i sidste runde, set ret godt ud i foråret, og Jonas Dal mener, at holdet er blevet mere homogent.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at der var en masse ballade i sommer i Lyngby. Men på et tidspunkt skiftede de træner, og så har de haft en rigtig god og lang, tror jeg, vinterpause som bekommer dem meget godt, så de fik lavet lidt om i trænerstrukturen derover. Nu tror jeg, at de har fundet sig selv og hinanden. Så det er blevet et mere homogent hold siden sidst. Så ja, jeg ved godt de fik en snitter mod Viborg, men indtil da havde de nærmest gjort rent bord i foråret, og de har spillet rigtig godt.”

Ifølge Jonas Dal bliver det vigtigt, at holdet kommer med et udtryk der viser, hvor meget de vil det her:

”Det er noget med, at vi skal gå ud og vise os selv og hinanden, at vi vil det her, og at vi skal have tre point. For at hænge på og være med hvor det er rigtig sjovt, skal vi også have tre point. Så udtrykket skal være noget, hvor vi viser, at vi er villige til at gå ind i alle dueller, og så skal vi sætte vores spil, når vi kan det. Men måske allervigtigst, så skal vi være dygtige i vores defensive omstillinger og i vores defensive struktur i det hele taget. Det er noget vi har haft fokus på efter kampen mod Fremad Amager,” afsluttede Jonas Dal.

Kampen spilles i morgen på Monjasa Park. Kampstart kl. 13:45