I 2-1 sejren over Vitosha blev det til et længeventet comeback for unge Mathias Jacobsen der fik det sidste kvarter på banen. Vi tog en snak med ham efter kampen.

Mathias Jacobsen har været hårdt ramt af skader det sidste halvandet år, og han har ikke spillet kamp siden sejren over Thisted i efteråret. I dag fik han så et kvarter på banen, og den unge kant var glad for at være en del af holdet på banen igen:

”Det er dejligt at være med på banen igen. Jeg har jo været skadet i to omgange først med benet og så med ryggen. Så det er dejligt at komme i gang igen, selvom det kun var et kvarter.”

Selvom det kun blev til et kvarter, var Mathias Jacobsen fint tilfreds med sig selv:

”Det er klart, at man lige skal i gang igen. Det er længe siden jeg har spillet kamp, men jeg synes det fik stille og roligt, så det var fint.”

Efter ni dage i Antalya kommer Mathias Jacobsen til at savne temperaturen:

”Jeg kommer til at savne vejret hernede. Jeg har nogle kammerater, der har fortalt mig om vejret derhjemme, så vejret kommer jeg til at savne mest.”

Den unge kant glæder sig dog til at komme hjem for at træne endnu mere:

”Nu er jeg jo begyndt at træne fuldt med hernede, så jeg glæder mig til at komme hjem og fortsætte med at træne fuldt med, og så håber jeg da på mere spilletid i de sidste to træningskampe,” afsluttede Mathias Jacobsen.

De sidste to træningskampe er imod Middelfart og OB.