I dag havde Sonni Nattestad sin første træning som spiller i FC Fredericia. Vi tog fat i ham efter træningen til en lille snak om skiftet.

Sonni Nattestad og Jonas Dal har tidligere arbejdet sammen i FC Midtjylland, og Jonas Dal er også en stor grund til, at Nattestad er skiftet til klubben:

”Grunden til at jeg er skiftet er først og fremmest Jonas’ skyld. Jeg ved, at han kan få det bedste ud af mig. Udover det er jeg også skiftet i håbet om, at jeg kommer til at spille meget fodbold og spille en masse kampe.”

Hvis den nytiltrådte FCF-spiller selv skulle sige det, kan han lidt af det hele som forsvarsspiller:

”Jeg er god i luften, jeg er hurtig taget min størrelse i betrækning, jeg er god i duellerne og er også god med bolden, og det håber jeg at kunne vise hernede.”

Sonni Nattestad havde i dag sin første træning i to måneder, og han nød det:

”Det er nogle måneder siden sidste gang jeg spillede fodbold, så man skal lige i gang igen. Men det føles dejligt, og det er dejligt at komme herned i godt vejr. Jeg glæder mig til at træne resten af ugen med de her gutter, og forhåbentlig får jeg den kamp, der er tilbage hernede.”

Forsvarsspilleren er glad for, at det har været muligt at tiltræde på holdet allerede nu:

”Det betyder, at jeg kan komme til at kende gutterne lidt bedre. Nu kommer jeg til at kende alle, og træningslejr er jo også til for at implementere nye spillere. Jeg er bare rigtig glad for, at det var muligt, at jeg kunne komme herned.”

Sonni Nattestad skal konkurrere med Erik Nissen, Mathias ”Malte” Johannsen og Mads Eriksen om de to pladser i midten, og Nattestad ved at konkurrencen er hård, men han er fortrøstningsfuld:

”Der er altid konkurrence, lige meget hvor du spiller. De andre spillere er gode, men jeg håber på at spille, så det bliver en hård kamp. Mine ambitioner er at spille så meget som muligt, og at udvikle mig så meget som jeg nu kan,” afsluttede Sonni Nattestad.

Sonni Nattestad har d. 3. marts mulighed for at få sin debut for klubben i udekampen mod HB Køge.