Kampen startede som lyn og torden. Allerede i det første minut forsøgte Michael Baidoo sig på kanten af feltet, men bolden blev pareret væk af Oscar Hedvall i målet.

 Efter syv minutter forsøgte Stephan Petersen sig så fra distancen, men Nybo afviste i målet.

Efter ti minutter smækkede Svenn Crone så en flad bold ind i feltet, hvor Ronnie Schwartz kom forrest, men han sparkede bolden forbi målet.

18 minutter inde i opgøret kom Silkeborg IF så foran. Et fladt indlæg fra venstresiden blev pareret af Nybo i målet, men bolden røg lige ud til Stephan Petersen, der spillede Ronnie Schwartz helt fri, og så kunne han nemt lægge bolden i målet til 1-0.

Efter 44 minutter forsøgte Christian Sørensen sig, men afslutningen var lige på målmanden.

45 minutter opstod der lidt tumult i Silkeborgs felt, og så faldt bolde ned til Dennis Høegh, men han sparkede den over målet.

Der skete ikke yderligere i en meget tæt første halvleg, men det var altså Silkeborg, der kunne gå til pause foran 1-0.

Den første chance i anden halvleg tilfaldt FC Fredericia. Efter 50 minutter kom Christian Sørensen ind igennem feltet, men fik afsluttet lige i hænderne på målmanden.

Minuttet efter trykkede Sebastian Buch af ude lige foran feltet, fladt mod det lange hjørne, men Oscar Hedvall reddede flot i målet.

55 minutter inde i opgøret kom der så en stor chance til Silkeborg. Anders Hagelskjær smækkede en bold ind i feltet tæt under mål, men Ronnie Schwartz kom lige akkurat ikke frem til den.

Efter 64 minutter foretog FC Fredericia så deres første udskiftning. Ud gik Sebastian Buch, og ind kom Agon Mucolli til sin debut for FC Fredericia.

Efter 68 minutter foretog FC Fredericia så deres anden udskiftning. Ud gik Michael Baidoo, og ind kom Niels Letort.

Efter 79 minutter måtte Mads Eriksen lade sig udskifte, og ind i styedet kom Mathias ”Malte” Johannsen.

Efter 83 minutter forsøgte Christian Sørensen sig fra distancen. Bolden blev rettet af, og så endte den inde i Silkeborgmålet til 1-1.

Minuttet senere modtog Magnus Mattson så bolden inde i feltet, og han udplacerede Alexander Nybo i målet til 2-1-

I det efterfølgende minut satte Anders Holvad sin mand på venstrekanten, han trak ind i banen og bankede den ind på fjerneste stolpe. Stolpe ud for FC Fredericia.

I overtiden blev der lagt et kolossalt pres fra FC Fredericia, og kun en god redning af Oscar Hedvall i Silkeborg-målet stod i vejen for et mål til 2-2. Men det forblev sådan, og derfor endte kampen 2-1 til Silkeborg IF.

Næste kamp er søndag d. 24. marts, hvor vi tager imod Nykøbing FC hjemme på Monjasa Park.